Nazovite nas: +385 91 371 45 88

POLITIKA PRIVATNOSTI

Sigurnost na prvom mjestu

Politika privatnosti

1.0. Opće informacije 
Monument d.o.o. poštuje pravo na privatnost svake osobe koja posjeti našu web stranicu ili mobilnu stranicu. Ova politika privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o vama te vaša prava u vezi s pristupom i ispravkom osobnih podataka koje o vama posjedujemo. 

2.0. Koje osobne podatke prikupljamo i kako ćemo ih koristiti? 
Možemo prikupiti sljedeće informacije o vama: 
✓ Kontakt podaci, uključujući naslov, ime, poštansku i e-mail adresu, poštanski broj, brojeve kontakt telefona; 
✓ Demografske informacije; 
Ako šaljete upit za druge osobe, možemo vas zamoliti da nam dostavite navedene informacije o njima (npr. obično ćemo tražiti titulu, ime i prezime, e-mail adresu). Trebali biste nam pružiti informacije o drugim osobama samo ako imate njihovu suglasnost za to. 

Vaše informacije možemo koristiti u sljedeće svrhe: 
✓ Upravljanje i administracija dokumenata; 
✓ Obrađivanje transakcija; 
✓ Slanje komunikacija o našim proizvodima i uslugama za koje smatramo da bi vas mogli zanimati. Također vam možemo slati komunikacije s informacijama o usluzi (npr. potvrdu o dogovorenom sastanku). S vašim dopuštenjem, obavijestit ćemo vas o vijestima i ponudama; 
✓ Analiza poslovanja, web stranice i potrošača te izvješćivanje; 
✓ Korespondencija između nas, uključujući korištenje našeg obrasca "Kontaktirajte nas". 

3.0. Dijeljenje vaših osobnih podataka s trećim stranama 
Možemo otkriti vaše osobne podatke trećim stranama (u mjeri u kojoj je to u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka): 
✓ Svako trećoj strani gdje smo zakonski dužni to učiniti, ili kako bismo provodili ili štitili bilo koje od naših prava, imovinu ili sigurnost (ili sigurnost naših klijenata). To uključuje razmjenu informacija s drugim tvrtkama i organizacijama u svrhu zaštite od prijevara i smanjenja rizika. 
Gdje se osobni podaci obrađuju u naše ime od strane trećih strana poduzimamo mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših informacija. 
Naši digitalni kanali sadrže poveznice na druge web stranice, mobilne stranice ili aplikacije. Ova politika privatnosti odnosi se samo na naše kanale. Kada se povežete s drugim web stranicama, mobilnim stranicama ili aplikacijama, nismo odgovorni ni odgovorni za njih. Trebali biste pročitati politike privatnosti tih povezanih stranica ili aplikacija prije nego što dostavite osobne podatke na njih. 

4.0. Kolačići 
Naši digitalni kanali koriste kolačiće, koji su male tekstualne datoteke koje sadrže male količine informacija koje web stranica može poslati i pohraniti na vašem računalu ili uređaju putem vašeg preglednika. Kolačići se mogu koristiti kako bismo vam pružili, na primjer, prilagođene informacije s naše web stranice kako bismo je učinili prijateljskijom za korisnike. 
Korištenjem naših digitalnih kanala, pristajete na naše politike privatnosti i kolačiće i dajete suglasnost za korištenje kolačića i sličnih tehnologija od strane nas i naših pažljivo odabranih partnera trećih strana kako je opisano u ovoj politici. 

5.0. Sigurnost 
Monument d.o.o. ozbiljno pristupa sigurnosti svih osobnih podataka koje posjedujemo. 
Naši web poslužitelji smješteni su iza sigurnog vatrozida koji sprječava neovlašteni pristup našim bazama podataka. Svi naši poslužitelji nalaze se u sigurnom okruženju s visokim razinama fizičke sigurnosti. 
Međutim, prijenos informacija putem interneta nije potpuno siguran. Ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka koji se prenose na našu web stranicu: svaki prijenos je na vaš rizik. Nakon što primimo vaše informacije, postupit ćemo s njima u skladu s našim uobičajenim praksama. 

6.0. Međunarodni prijenosi 
Možemo prenositi vaše osobne podatke na odredišta izvan Europskog ekonomske prostora ("EEA") u svrhe navedene u ovoj politici privatnosti. Monument d.o.o. će poduzeti odgovarajuće mjere kako bi osigurao da se vaši osobni podaci tretiraju sigurno i u skladu s ovom politikom privatnosti, bez obzira na njihovu lokaciju. 

7.0. Pristup i ispravak vaših osobnih podataka 
Želimo osigurati da su vaši osobni podaci točni i ažurirani. Možete nas zamoliti da ispravimo ili uklonimo osobne podatke za koje smatrate da su netočni. 
Također imate pravo zatražiti kopiju osobnih podataka koje posjedujemo o vama. 

8.0. Promjene u našoj Politici privatnosti 
Redovito pregledavamo našu politiku privatnosti i ažurirat ćemo je putem naših digitalnih kanala kad god je to potrebno.