Nazovite nas: +385 91 371 45 88

Digiarhiva

O DigiArhivi

Bez papira, bez brige

DigiArhiva je vaše sveobuhvatno rješenje za digitalno arhiviranje koje kombinira najnoviju tehnologiju s vrhunskom korisničkom uslugom. 

DigiArhiva okuplja tim stručnjaka s iskustvom u arhiviranju, digitalizaciji i IT industriji. Naši stručnjaci kontinuirano prate najnovije trendove i tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu našim klijentima.

Saznajte više

Intuitivno korisničko sučelje

Dizajnirano za jednostavno i ugodno iskustvo, sučelje DigiArhive omogućuje korisnicima laganu navigaciju i upotrebu bez potrebe za prethodnim iskustvom.

Brzi i laki pregled dokumenata

S nekoliko klikova, pristupite svojoj digitaliziranoj dokumentaciji. Naša platforma optimizirana je za brzo učitavanje i pregled vaših dragocjenih podataka.

Napredno pretraživanje

Koristeći najnovije algoritme i tehnologije, naša funkcija pretraživanja omogućuje korisnicima da brzo i precizno lociraju potrebne dokumente unutar arhive.

Vaša putanja digitalizacije uz tim DigiArhive

Naš stručni tim za arhiviranje pruža uslugu prikupljanja vaše poslovne dokumentacije izravno na vašem radnom mjestu. Uz najviše standarde sigurnosti i povjerljivosti, svaka stranica vaše dokumentacije pažljivo se rukuje kako bi se osiguralo njeno očuvanje tijekom cijelog procesa.

Dokumenti se odvode u naš specijalizirani centar gdje se koriste napredni OCR skeneri i softver za pretvaranje dokumenata u digitalni format.

Digitalizirana i indeksirana dokumentacija prenosi se na našu sigurnu cloud platformu. Dokumenti su dostupni u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Zvuči zanimljivo?

Digitalizirajte se još danas uz DigiArhivu!

posjeti službenu stranicu digiarhive